fbpx

Nu există produse în comparator.

Nu există produse în coș.

ATENȚIE! Inainte de a finaliza achiziția prin , vă rugăm ca să ne contactați pentru a confirma disponibilitatea produsului!

Transport Rapid

Transportul se face prin firmele de curierat:
DPD│SameDay│FanCourier

Modalități de Plată

Numerar la livrare, Plată cu cardul, Rate prin TBI, Transfer bancar

Drept de Retur

Dreptul de retur este valabil timp de 14 zile calendaristice

Garanție

Produsele noastre sunt noi și au o garanție între 1 și 2 ani de la data achiziționării

Cort auto Alu-Cab Gen 3-R

22.250 lei

4 oamenii vizionează acest produs chiar acum
Brand:

Cort auto Alu-Cab Gen 3-R

22.250 lei

Cortul auto pe acoperiș Alu-Cab Gen 3-R este o soluție stabilă, simplă și confortabilă pentru pasionații de camping, off-road și călători. Acest cort se deschide și se închide rapid și ușor. Noul design include o conexiune pentru încălzire, o cablare integrată pentru panouri solare de până la 600W și multe alte caracteristici. Este perfect pentru aproape toate mașinile pickup, oferindu-vă o experiență de camping confortabilă.

Cu o lungime de 2,35m și o lățime de 1,43m, se potrivește perfect dimensiunilor dvs. Zona de dormit generoasă de 2,10m x 1,2m vă asigură un somn confortabil, indiferent unde vă instalați. Cortul are o greutate aproximativă de 76kg fără saltea și scară.

Fabricat din aluminiu robust, acest cort auto rezistă cu brio în mediul exterior indiferent de vreme. Pachetul include nu doar cortul în sine, ci și numeroase accesorii utile: un cablu de 12V pentru nevoile electrice, 4 suporturi pentru atașare sigură, o scară practică într-o geantă de transport, o saltea confortabilă, o pernă de plasă pentru un confort suplimentar pentru dormit, 6 buzunare interioare pentru organizare, 3 bețe cu arc într-o geantă practică pentru montare rapidă și protecții pentru ploaie pentru zonele din spate și laterale pentru a vă menține uscat indiferent de vreme. De asemenea, include și o lumină LED pentru ambianță. Cablurile instalate pentru conexiunea panoului solar pot suporta până la 50 de amperi pentru o lungime de peste 5m și până la 35 de amperi pentru o lungime de peste 10m.

Pregătiți-vă pentru experiențe de neuitat!

Securitatea plăților

Criptarea asigură o securitate sporită a tranzacțiilor. Tehnologia SSL protejează datele legate de informațiile personale și de plată.