fbpx

Nu există produse în comparator.

Nu există produse în coș.

ATENȚIE! Inainte de a finaliza achiziția prin , vă rugăm ca să ne contactați pentru a confirma disponibilitatea produsului!

Transport Rapid

Transportul se face prin firmele de curierat:
DPD│SameDay│FanCourier

Modalități de Plată

Numerar la livrare, Plată cu cardul, Rate prin TBI, Transfer bancar

Drept de Retur

Dreptul de retur este valabil timp de 14 zile calendaristice

Garanție

Produsele noastre sunt noi și au o garanție între 1 și 2 ani de la data achiziționării

Marchiză Laterală James Baroud 200 x 270 cm, Husă PVC

2.450 lei

2 oamenii vizionează acest produs chiar acum
Brand: SKU: JB-AWN-200
Credit module tbi bank 3.3.9

147.76 Lei x 24 rate

Marchiză Laterală James Baroud...

2.450 lei

Credit module tbi bank 3.3.9

147.76 Lei x 24 rate

Descriere:

  • Marchizele proiectate inteligent, cu pereți laterali opționali, pot fi folosite pentru a crea încăperi suplimentare pentru schimbat și relaxare, oferind protecție împotriva soarelui sau ploii. Marchiza este disponibilă în trei dimensiuni: cu o extensie de 270 cm și o lățime de 200 sau 250 cm pentru montarea pe lateralul vehiculului și cu o extensie de 240 cm și o lățime de 130 cm pentru montarea pe partea din spate a vehiculului.
  • Ambele marchize laterale sunt concepute astfel încât să permită instalarea unei intrări de cort în orice moment. Deschiderea corespunzătoare poate fi utilizată fie ca trecere fără tunel de intrare, fie închisă etanș împotriva vântului și apei.
  • Două șine continue în formă de “C” sunt integrate în profilul lateral al vehiculului. Acestea pot fi folosite pentru montaj foarte simplu, de exemplu, cu șuruburi hexagonale și unghiuri de 90°. Pentru a depozita marchiza, traversele se pliază mai întâi în profilul de aluminiu de pe vehicul, iar picioarele reglabile pe înălțime se pliază în profilul exterior. Apoi, marchiza este rulată până la profilul vehiculului. Pentru protecție, o husă din prelată robustă din PVC este pliată peste marchiză și închisă cu Velcro. O construcție la fel de simplă cât și ingenioasă, la fel ca multe altele create de James Baroud.

Un set cu trei pereți laterali cu ferestre mari și o ușă este disponibil opțional pentru toate cele trei dimensiuni ale marchizei. James Baroud a gândit o soluție ingenioasă pentru aceasta. Un profil semicircular cu o șină de legătură este atașat de traversă și plafon, iar peretele lateral este tras în șină. Aceasta creează o conexiune etanșă la vânt și apă. Peretele frontal este tras în șina profilului de aluminiu frontal și conectat la pereții laterali printr-un fermoar.

Ferestrele rotunjite sunt un element de design deosebit, care se deosebesc clar de construcțiile funcționale obișnuite. Datorită dimensiunilor lor extraordinare, interiorul este plăcut de luminos și prietenos. Ferestrele echipate cu plase împotriva insectelor pot fi opacizate dacă este necesar.

Specificații:

  • Lățime: 270 cm
  • Înălțime: 100 cm
  • Lungime: 200 cm

Securitatea plăților

Criptarea asigură o securitate sporită a tranzacțiilor. Tehnologia SSL protejează datele legate de informațiile personale și de plată.