fbpx

Nu există produse în comparator.

Nu există produse în coș.

ATENȚIE! Inainte de a finaliza achiziția prin , vă rugăm ca să ne contactați pentru a confirma disponibilitatea produsului!

Transport Rapid

Transportul se face prin firmele de curierat:
DPD│SameDay│FanCourier

Modalități de Plată

Numerar la livrare, Plată cu cardul, Rate prin TBI, Transfer bancar

Drept de Retur

Dreptul de retur este valabil timp de 14 zile calendaristice

Garanție

Produsele noastre sunt noi și au o garanție între 1 și 2 ani de la data achiziționării

Marchiză Alu-Cab 270°, Stânga, Husă PVC

7.200 lei

3 oamenii vizionează acest produs chiar acum
Brand: SKU: AC-AWN-LHS
Credit module tbi bank 3.3.9

404.21 Lei x 24 rate

Marchiză Alu-Cab 270°, Stânga,...

7.200 lei

Credit module tbi bank 3.3.9

404.21 Lei x 24 rate

  • Marchiza Alu-Cab 270° este perfectă pentru aventura ta de camping! Este rezistentă, ușoară și ușor de utilizat. Se montează rapid și te protejează de soare și ploaie. Marchiza are o dimensiune de aproximativ 10 m² și acoperă lateralul și spatele vehiculului tău.
  • Indiferent dacă vrei să explorezi zonele sălbatice din Australia, savanele din Africa sau Alpii din Europa, o marchiză este indispensabilă. Îți oferă umbră și protecție împotriva vremii nefavorabile. Marchiza de 270° de la Alu-Cab este deosebit de practică deoarece se deschide și se montează ușor, fără stâlpi și corzi de susținere enervante.
  • Cu brațele sale robuste din aluminiu, marchiza face față chiar și condițiilor meteorologice adverse. Poți să o fixezi și mai bine cu suporturi suplimentare și un kit pentru furtuni. Cel mai bine, picioarele de suport sunt opționale, astfel că vei economisi timp la montare, fiind perfectă pentru o pauză rapidă de prânz.
  • Materialele reflective ripstop asigură temperaturi confortabile sub marchiză. Marchiza Alu-Cab 270° se mândrește cu performanța sa în deșerturi și Africa. Așadar, ia-o cu tine pentru următoarea ta aventură de camping!
  • În pachetul marchizei este inclus un capac de protecție de culoare neagră, un set de cuie într-un sac mic pentru fixarea marchizei atunci când este nevoie și un picior de suport care se atașează de marchiză. Te rugăm să reții că suporturile trebuie achiziționate separat, deoarece acestea trebuie întotdeauna asamblate individual pentru a se potrivi cu configurația ta. Alu-Cab oferă o varietate de opțiuni de montare pentru a fixa marchiza în siguranță pe vehiculul tău, astfel încât să beneficiezi întotdeauna de umbra și confortul oferite de marchiză.

Securitatea plăților

Criptarea asigură o securitate sporită a tranzacțiilor. Tehnologia SSL protejează datele legate de informațiile personale și de plată.