fbpx

Nu există produse în comparator.

Nu există produse în coș.

ATENȚIE! Inainte de a finaliza achiziția prin , vă rugăm ca să ne contactați pentru a confirma disponibilitatea produsului!

Transport Rapid

Transportul se face prin firmele de curierat:
DPD│SameDay│FanCourier

Modalități de Plată

Numerar la livrare, Plată cu cardul, Rate prin TBI, Transfer bancar

Drept de Retur

Dreptul de retur este valabil timp de 14 zile calendaristice

Garanție

Produsele noastre sunt noi și au o garanție între 1 și 2 ani de la data achiziționării

Marchiză Alu-Cab 180°, Stânga, Husă PVC

6.450 lei

3 oamenii vizionează acest produs chiar acum
Brand: SKU: AC-AWN-180-LHS
Credit module tbi bank 3.3.9

362.65 Lei x 24 rate

Marchiză Alu-Cab 180°, Stânga,...

6.450 lei

Credit module tbi bank 3.3.9

362.65 Lei x 24 rate

  • Autonomă, ușor de asamblat și rapid de instalat – Cu marchiza Alu-Cab 180°, întreaga laterală a vehiculului este acoperită – aici pe partea stângă! Marchiza se montează în câteva secunde și se demontează la fel de rapid. Cu un unghi de 180°, marchiza oferă o zonă generoasă de umbră de 7,7 m² și este special concepută pentru mașinile cu portbagaj ce se deschide în sus.
  • Marchiza de 180° este o marchiză autonomă care se poate deschide paralel cu vehiculul tău. Acest lucru îți oferă acces la spatele vehiculului, unde poți depozita sistemul de sertare, frigiderul și proviziile. Montarea este simplă: deschizi buzunarul marchizei și tragi marchiza din lateralul spatelui vehiculului. Apoi o atașezi și o tensionezi. Alu-Cab este sinonim cu rezistență, durabilitate și calitate, iar toate marchizele sunt fabricate din material ripstop reflectorizant care ajută la reducerea temperaturii în umbră. Astfel, poți crea un mediu mai plăcut în jurul vehiculului tău.
  • Pachetul include un capac de protecție negru, un set de cuie într-un sac mic pentru a tensiona marchiza atunci când este nevoie, și o bază de suport care se atașează la marchiză. Te rugăm să reții că suporturile trebuie achiziționate separat, deoarece trebuie întotdeauna asamblate individual pentru a se potrivi cu configurația ta. Alu-Cab oferă o varietate de opțiuni de montare pentru a fixa în siguranță marchiza pe vehiculul tău, astfel încât să beneficiezi întotdeauna de umbra și confortul oferite de aceasta.

Securitatea plăților

Criptarea asigură o securitate sporită a tranzacțiilor. Tehnologia SSL protejează datele legate de informațiile personale și de plată.